ProLease is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 17.30 uur.

073 - 648 70 20

Op weg naar de beste leasemaatschappij van Nederland

Bij de aanschaf van een leaseauto kijken veel bedrijven vooral naar de hoogte van het leasebedrag. Een gemiste kans, want ProLease bewijst bij steeds meer bedrijven dat het ook anders én voordeliger kan!

Door fiscale mogelijkheden slimmer te benutten, optimaal in te spelen op de groeiende behoefte aan flexibiliteit, flink te besparen op het wagenparkbeheer en door middel van heldere managementrapportages gericht te sturen op zuiniger gebruik.

Als eerste leasemaatschappij in Nederland maakt ProLease dit met innovatieve diensten en unieke services ook mogelijk voor kleinere en middelgrote wagenparken. Zo worden bijvoorbeeld al onze auto’s - op onze kosten! - voorzien van een Greenbox.

Kenmerkend voor onze werkwijze is dat professionaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. ProLease is onafhankelijk van banken en automerken en heeft alle leasevormen en mobiliteitsoplossingen in huis. Hierdoor kunnen wij u altijd de best passende oplossing adviseren. Van ShortLease tot Full Operational Lease.

Omdat iedere organisatie uniek is, bespreken we graag in een persoonlijk gesprek waar ú behoefte aan heeft en wat wij voor u kunnen betekenen. Bel of mail ons, we maken graag tijd voor u vrij! ‘Your ride is our drive.’