Alle zakelijke lease mogelijkheden van ProLease

Alles over zakelijk leasen

Wat is zakelijk leasen nu eigenlijk? Het belangrijkste kenmerk van zakelijk leasen: de auto wordt niet uw eigendom. Deze blijft van de leasemaatschappij. Als ondernemer sluit u met ProLease een contract en daarvoor mag u het vastgestelde aantal maanden en kilometers per jaar rijden. Voor een vast bedrag per maand dat in het leasecontract is vastgelegd. En dat allemaal zonder dat u zich als ondernemer druk hoeft te maken over afschrijving, restwaarde, verzekering of onderhoudskosten. Want alles is inbegrepen in het leasecontract. ProLease neemt de risico’s en onzekerheden eenvoudig en transparant uit handen.

Waarom leasen?

Wilt u zich ook geen zorgen maken over uw mobiliteit en die van uw werknemers? Dan is leasing de ideale oplossing voor u. Altijd onderweg zijn en blijven, rekening houden met de continu veranderende omstandigheden binnen en buiten uw onderneming, zonder dat u er zelf omkijken naar heeft.

ProLease heeft al ruim 15 jaar ervaring met het beheren van een of meerdere leaseauto's, tot grote wagenparken. Het beheren vergt nu eenmaal tijd, kennis en de juiste systemen. En die tijd wilt u toch liever besteden aan uw eigen onderneming. Schakel daarom de ervaren leasespecialisten in van ProLease om ook uw mobiliteit op weg te helpen.

Leasevormen

Maar iedere ondernemer is anders en heeft andere wensen met betrekking tot mobiliteit. Een auto voor een korte(re) periode, een auto snel nodig voor een nieuwe werknemer, het wagenpark volledig verduurzamen of ook nog een bedrijfswagen (grijs kenteken) met specifieke inrichting inzetten.

Operational Lease

De meest voorkomende leasevorm is (Full) Operational Lease. Bij deze vorm van leasing voor een periode van 12 tot en met 60 maanden, zijn alle kosten die horen bij het gebruik van de leaseauto in het contract opgenomen. En dat voor een vast bedrag per maand, alleen komen hier nog de brandstofkosten bij. Maar er komen geen onverwachte kosten meer bij. U hoeft het aankoopbedrag niet te financieren en het restwaarderisico ligt volledig bij ProLease.

> Meer informatie

ShortLease

Bij ShortLease profiteert u van alle voordelen van Operational Lease maar dan met maximale flexibiliteit, voor een periode van 1 tot 12 maanden. Ideaal als u voor een paar maanden een personenauto of bestelwagen nodig heeft. Bijvoorbeeld voor een tijdelijk project of een nieuwe medewerker.

> Meer informatie

Bedrijfswagen Lease

Kiest u voor Bedrijfswagen Lease van ProLease dan heeft het perfecte alternatief voor het kopen van een bedrijfswagen. ProLease is merkonafhankelijk en door onze jarenlange ervaring met Bedrijfswagen Lease, bent u als ondernemer zorgeloos en flexibel onderweg met uw bedrijfswagen(s) naar het volgende project.

> Meer informatie

ProLease Rent

Een interim opdracht, een nieuwe werknemer met een proeftijd van 1 of 2 maanden of een nieuwe leaseauto die in bestelling staat? ProLease Rent biedt u als ondernemer de mogelijkheid om een of meerdere auto's te huren voor een dag, een week of een maand. ProLease heeft een ruim aanbod aantrekkelijk geprijsde auto's die direct beschikbaar zijn.

> Meer informatie

ReLease

Flexibiliteit wordt steeds belangrijker. Soms heeft u als klant door omstandigheden een auto over die u intern niet kunt inzetten. Dan biedt ReLease een mooi alternatief om uw leaseauto aan te bieden aan geïnteresseerden binnen en buiten het ProLease netwerk. Of u wilt voordelig, flexibel en snel in een betrouwbare en vaak rijk uitgeruste leaseauto rijden. Dan is ReLease een aantrekkelijk alternatief voor u.

> Meer informatie

Sale & Lease Back

Bent u op zoek naar een manier om ruimte te maken op uw bedrijfsbalans? Heeft uw onderneming behoefte aan een kapitaalinjectie? Bij Sale & Lease Back verkoopt u uw bestaande wagenpark aan ProLease, om deze vervolgens weer terug te leasen. Via deze manier kunt u op korte termijn werkkapitaal verschaffen aan uw onderneming en draagt u het operationeel beheer rondom uw wagenpark over aan de specialisten van ProLease.

> Meer informatie