Waarmee kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen

Wij werken er dagelijks hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Want goed voorbereid op weg gaan is heel belangrijk. Jou voorzien van de juiste informatie hoort hier natuurlijk ook bij. Maar het kan altijd voorkomen dat je een vraag hebt waar je graag direct antwoord op wilt hebben.

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen. En staat je vraag er niet tussen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar voor jou!

TopSportLease

TopSportLease is dé mobiliteitspartner voor de Nederlandse sport. Wij hebben de beste deals voor een leaseauto. Daarnaast onderscheiden wij ons met een aantrekkelijke leaseprijs voor zowel nieuwe als jong gebruikte auto's, flexibele voorwaarden en een klantgerichte service!

Meer informatie

Iedereen die sporter is of werkzaam is in de sport én een in Nederland geldig rijbewijs heeft kan gebruik maken van ons concept. Mocht je twijfelen, neem dan gewoon even contact met ons op.

Meer informatie

Er zitten standaard stickers van TopSportLease op de auto, namelijk op de voorste zijportieren tegen de dorpel en op de achterbumper. De rest van de auto kun je in overleg met ons bestickeren met eigen sponsoren. De zelf aangebrachte stickers dienen bij inname wel weer verwijderd te zijn.

Je vraagt eerst – via de site of telefonisch – een offerte bij ons op. We zullen in overleg de gewenste offerte voor je maken. Graag denken wij met je mee over de juiste invulling van jouw mobiliteitswensen. Vervolgens zullen we de offerte uitbrengen.

Bij akkoord op een offerte, hebben we een aantal documenten van je nodig: rijbewijs, paspoort/ID-kaart, loonstrook, bankafschrift en adreslegitimatie. Op basis hiervan wordt een kredietcheck uitgevoerd. Hierbij bestaat de mogelijkheid dat we aanvullende (financiële) informatie opvragen of extra zekerheden met elkaar willen afspreken.

Algemene vragen

Jij bepaalt wie er in jouw auto mag rijden. Voor ons en de verzekering is iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs verzekerd. Uiteraard ben jij te allen tijde verantwoordelijk voor de auto. En is het niet toegestaan om de auto voor commerciële doeleinde (zoals taxiritten e.d.) te gebruiken.

TopSportLease kan een berijdersverklaring voor je opmaken. Stuur ons een e-mail (sales@topsportlease.nl) of neemt direct contact met ons op via 073-6487029 op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:30 uur.

Bij verlies van je kentekencard, moet je zo snel mogelijk aangifte doen bij de politie. Ook moet je ons hier direct over informeren, en na de aangifte een kopie van het politierapport naar TopSportLease toesturen.

TopSportLease verzorgt dan de aanvraag voor een nieuwe kentekencard. De kosten bedragen € 50,00 exclusief BTW en worden aan jou in rekening gebracht.

Neem voor meer informatie contact op met TopSportLease via telefoonnummer 073-6487029.

Dat is mogelijk. Vanaf 2 maanden voor de einddatum van het leasecontract is het mogelijk om een indicatie van de overnameprijs op te vragen. U dient hiervoor contact met ons op te nemen. Wij hebben van u het kenteken en de overnamedatum nodig. Tevens controleren wij uw NAW gegevens. Vervolgens zullen wij u zo snel mogelijk de overnameprijs laten weten.

Onderhoud, reparatie en banden

Als de auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, dan kun je een afspraak maken met de erkende merkdealer. Mocht je twijfels of vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder.

Als TopSportLease klant kan je ook gebruik maken van de ProLease Onderhoud Service. Jouw auto wordt dan gratis gehaald op een door jou aangegeven locatie en aan het einde van de dag weer op dezelfde locatie teruggebracht. Je kunt hier direct online een afspraak inplannen.

Banden kunnen worden gewisseld en vervangen via onze partner Bandenprof. Je kunt hier heel eenvoudig online een afspraak maken.

Indien er versleten banden worden geconstateerd bij een onderhoudsbeurt dan zullen deze, mits mogelijk, tijdens de onderhoudsbeurt direct vervangen worden.

Je kunt op de website van het RDW na het ingeven van je kenteken zien wanneer de APK van je auto vervalt (vervaldatum APK). Daarnaast ontvang je ongeveer 1 maand voor het verlopen van de APK een herinneringsmail van ons.

Schade

Je kunt hiervoor contact opnemen met Autotaalglas, te bereiken op op telefoonnummer 0800-0828. In geval de ruit gerepareerd kan worden kost het je geen Eigen Risico.

Breng jezelf op de eerste plaats altijd in veiligheid, bijvoorbeeld door je auto op de vluchtstrook te parkeren en zelf achter de vangrail te gaan staan. Daarna kun je direct contact opnemen met de ProLease Alarm Centrale welke te bereiken is op telefoonnummer 073-7517373.

ProLease is de verzekeringsnemer.

Ja, dat is mogelijk. Je dient hiervoor wel telefonisch contact met ons op te nemen en te vragen naar de afdeling Schade zodat wij een aantal zaken kunnen controleren. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar schade@prolease.nl, waarna wij telefonisch contact met je op zullen nemen.

TopSportLease werkt samen met een groot aantal geselecteerde schadeherstellers in Nederland. Wanneer je schade hebt gereden, moet je deze binnen 24 uur bij ons melden, waarna wij zullen aangeven waar je jouw auto mag laten herstellen.