TopSportLease Ambassadeurs

Samen winnen. Samen de overwinning vieren. Dat lijkt eenvoudig maar voor sporters is het hard werken om aan de top te komen. Dit dilemma vormt de drijfveer voor TopSportLease. Sinds onze komst naar Nederland helpen wij sporters aan de beste randvoorwaarden op het gebied van mobiliteit.

Altijd onderweg voor de beste prestatie

TopSportLease steunt hierbij een aantal topsporters om hun ambitieuze doelen te realiseren.

Anne Meulendijks | Dressuur

Al jaren staat Anne (28) aan de (inter)nationale top. Eerst vanuit de jeugd waar zij vele prijzen heeft gewonnen. En deze successen heeft zij de afgelopen periode voortgezet bij de senioren. Anne traint dagelijks bij de stal van Anky van Grunsven in Erp waar zij hard op weg is naar kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Anne is naar haar vele trainingen en wedstrijd heel actief op Instagram en heeft ondertussen ruim 100.000 volgers. TopSportLease ondersteunt Anne al jaren zodat zij veilig op weg kan naar haar vele trainingen en wedstrijden.

Tim Goossens | BMX

Tim (19 jaar) is een groot talent bij de BMX-ers. Hij werd al vier keer Nederlands kampioen. De fietscrosser woont in Den Dungen maar verblijft doordeweeks op sportcentrum Papendal. Daar traint hij elke dag 2x met als doel om in 2024 deel te nemen aan de Olympische Spelen in Parijs. De weg hiernaar toe is lang, en zal met vallen opstaan gepaard gaan. Maar de eerste successen zijn al geboekt want afgelopen jaar wist Tim al de Europese titel BMX bij de junioren te veroveren.

TopSportLease steunt Tim met zijn weg naar de wereldtop met een sportief model, een zwarte SEAT Ibiza voorzien van TopSportLease belettering. Deze auto zal je veelvuldig zien bij sportcentrum Papendal.