Autobestelling en levering

Auto bestellen


Als de offerte door u en de contractant is goedgekeurd, maakt ProLease het definitieve leasecontract op. Op het moment dat wij dit contract ondertekend retour ontvangen, plaatsen wij de bestelling van de door u gewenste auto.

Dealerkeuze


ProLease heeft een aantal dealers geselecteerd waarmee wordt samengewerkt en waar u uw nieuwe auto mag bestellen. De leveringsvoorwaarden en kortingen bespreken wij met de betreffende dealer waar u een auto uitgezocht heeft. 


Levertijd


Op de bestelbevestiging die u van ProLease ontvangt, staat wanneer u de auto van de dealer kunt verwachten. De gemiddelde levertijd is 8 tot 12 weken. Om deze periode te overbruggen kunnen wij een voorloopauto leveren.Autodocumenten


Bij overdracht van de auto ontvangt u van de dealer of chauffeur voor akkoord een afleveringsformulier. Controleer hierbij:


  • Het aantal sleutels
  • De kilometerstand

  • De bestelde opties en accessoires
  • De juiste afleverdatumDe kentekencard, groene kaart en een (eventuele) brandstofpas ontvangt u enkele dagen later via de post.

Wij adviseren u de richtlijnen van de autofabrikant over het inrijden van de auto op te volgen. Controleer consequent het oliepeil en de bandenspanning, en kijk wanneer de auto de eerste onderhoudsbeurt nodig heeft.