Laadoplossingen

Voor al uw laadoplossingen werkt ProLease samen met Ecotap. Een fullservice provider die gericht is op de hardware ontwikkeling van laadstations. Dit doen ze al sinds ze een laadstation voor elektrische fietsen ontwikkelend hebben in 2011. Daarna ontwikkelden ze verder laadstations voor personen- of goederenvervoer, met elektrische auto's, bussen of vrachtwagens.

Ecotap zet voor onze klanten de nieuwste technieken en designs in om daarbij het allerbeste te verwezenlijken: sneller, slimmer, innovatiever, mooier en duurzamer. Ondertussen bouwen ze meer dan 200 laadstations per week, die uitgerust zijn met de nieuwste hightech innovaties uit de e-Mobiliteitssector.

Thuisladers

De Homebox thuislader is leverbaar met een 7-polige contactdoor (Type 2) of met een vaste kabel. Deze lader is te bevestigen aan de wand of te bevestigen aan een stalen staander (optioneel).

Flyer

  • Ecotap Informatieflyer Homebox
Naast de bekende thuis laders biedt Ecotap ook een brede range aan laadpalen bij bedrijven, zowel voor plaatsing op het netbeheerders netwerk tot laadinfrastructuur voor de logistieke sector waarbij voertuigen geladen kunnen worden tot wel 88kW.

Duo laders

Deze mooi vormgegeven laadpalen zijn uitermate geschikt voor plaatsing bij bedrijven en bij openbare locaties. Er kunnen tegelijkertijd 2 auto's geladen worden.

De Duo lader is leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Flyer

  • Ecotap Informatieflyer Laadstation