Exclusieve leasepartner SportsLink

22 april 2022

Afgelopen week hebben we de contracten getekend met Benito Maij (Founder en Directeur Sport) van het online sportplatform SportsLink. Dit nieuwe platform is de kennisgedreven sportcommunity waar sporters, experts en bedrijven met elkaar in verbinding worden gebracht om ervaringen en kennis te delen. Van topatleet tot amateursporters en van gerenommeerde krachttrainer tot beginnend fysiotherapeut.

SportsLink brengt ze allemaal met elkaar in verbinding en is daarmee het grootste sportnetwerk ter wereld. Het platform maakt het voor iedereen in de sportbranche mogelijk zichzelf te profileren, hun netwerk te vergroten en kennis met elkaar te delen. Om het volgende doel te realiseren:

'Een grenzeloze sportwereld waarin iedereen het maximale uit zijn of haar passie voor sport haalt en (sportieve) dromen worden verwezenlijk'

De ambities van SportsLink sluiten uitstekend aan bij de doelstelling van TopSportLease: Mobiliteit voor de Sport. Want sport is de rode draad in de levens van miljoenen Nederlanders. Daarom helpt TopSportLease iedere sporter met mobiliteitsoplossingen op maat. Wij regelen het!!! Met de no-nonsense instelling van de kleedkamer waar voor ieder probleem een oplossing is.

Door deze unieke samenwerking rijdt het SportsLink team in 2 prachtige en duurzame Kia e-Niro's, volledig in SportsLink- en TopSportLease-stijl!

Met veel plezier hebben wij afgelopen week de sleutels van deze 2 gave auto's overhandigd aan SportsLink.

Op de foto van links naar rechts:
Michaƫl Melchior (Marketing Manager ProLease | TopSportLease)
Paul den Ronden (Directeur ProLease | TopSportLease)
Benito Maij (Founder & Directeur Sport SportsLink)
Bart Laan (Business Development Manager SportsLink)