ProLease trotse sponsor van Heroes Den Bosch

29 december 2021

Sportieve en milieuvriendelijke auto's voor basketballers Heroes Den Bosch

ProLease is al jaren de official automotive partner van basketclub Heroes Den Bosch en ook dit seizoen staat het logo van ProLease weer in volle glorie op de nieuwe auto's van de Heroes basketballers. Voor dit seizoen is ProLease de samenwerking aangegaan met Content Autogroep, en is de spelersgroep voorzien van volledig elektrische Kia e-Niro's.

"Wat ProLease en Content Autogroep voor de club doen is fantastisch", spreekt Stefan Wessels (General Manager Heroes Den Bosch) lovend over de samenwerking. "Wij hadden de wens milieuvriendelijk te rijden en beide partners dachten daarin graag mee. In mum van tijd was het gerealiseerd en stonden er stoere en sportieve modellen klaar, die bovendien uitstekend passen bij de uitstraling van de club."


Paul den Ronden, Sales en Marketing Directeur van ProLease, is uiteraard heel trots op deze mooie samenwerking: “Sportsponsoring is al jaren een belangrijke pijler in onze bedrijfsvoering. Hiermee willen wij een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving en tonen wij betrokkenheid met de sportieve aspiraties in onze regio. Het leven van een topsporter draait om doorzettingsvermogen, discipline en prestaties leveren. Wij herkennen ons in de mentaliteit van topsporters. Daarom sluit sport uitstekend aan bij de ambitie van ProLease en willen wij als official automotive partner Heroes Den Bosch graag in de gelegenheid stellen om de beste prestaties neer te zetten en hun talenten optimaal te benutten. Met de inzet van de 100% elektrische Kia e-Niro’s, in nauwe samenwerking met onze partner Content Autogroep, rijden de spelers veilig en emissievrij naar de trainingen en wedstrijden.”