TopSportLease & Anne Meulendijks

12 augustus 2022

Al jaren zijn wij vanuit ProLease, trouwe sponsor van Anne Meulendijks. Zij is een van de bekendste, jonge top-dressuurruiters van Nederland en hard op weg naar de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Afgelopen maand hebben wij in nauwe samenwerking met onze partner Renova, de BMW en MINI-dealer in Midden- en Oost-Brabant, een onwijs gave MINI Countryman mogen afleveren aan Anne.

Wie Anne Meulendijks?

Anne (28) staat al jaren aan de (inter)nationale top. Eerst vanuit de jeugd waar zij vele prijzen heeft gewonnen. En deze successen heeft zij de afgelopen periode voortgezet bij de senioren.

Anne traint dagelijks bij de stal van Anky van Grunsve, onder leiding van de bekende trainer Sjef Janssen. Daarnaast verzorgt zij, samen met haar zus Lotte, trainingen en clinics bij hun eigen stal: Meulendijks Dressage Horses

MINI Countryman

De grootste, ruimste, meest avontuurlijke MINI werd ontworpen om alles aan te kunnen wat je tijdens je rit tegenkomt. Het premium cockpit ontwerp maakt de rijbeleving net zo veelzijdig en geraffineerd als deze spannend is. De MINI Countryman is dan ook gebouwd voor alle ritten in de stad of naar het platteland. De achterstoelen kunnen omklappen voor extra bagageruimte. Daarmee heb je snel en eenvoudig tot maximaal 1.390 liter ruimte voor alle (paarden)spullen voor elke training of wedstrijd.

Het mag duidelijk zijn wij waarom wij gekozen hebben voor de MINI Countryman.