TopSportLease & Stefan Boermans

17 november 2022

Vorige maand hebben wij weer een gave aflevering gehad van een nieuwe auto, dit keer aan Stefan Boermans. Hij is een van de beste beachvolleyballers in de wereld en is hard op weg naar de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Wie is Stefan Boermans?

Dankzij onze intensieve samenwerking met SportsLink zijn wij in contact gekomen met Stefan Boermans. Hij heeft ons in verschillende gesprekken meegenomen op zijn weg naar de beachvolleybaltop, zijn ambities voor de komende jaren en zijn wensen voor de invulling van zijn mobiliteitsbehoefte. En ondanks dat hij recht had op een gesponsorde auto (met een eigen bijdrage) was dit niet wat hij in gedachten had. Want Stefan heeft het laatste jaar enorm veel tijd geïnvesteerd in zijn persoonlijke marketing en profilering, zowel via social media als zijn eigen website. En door de jaren heeft hij een aantal persoonlijke sponsoren aan zich verbonden die zijn sportieve ambities financieel ondersteunen. Want er gaat veel geld zitten in o.a trainingskampen en deelnemen aan internationale wedstrijden.

Toyota Yaris

Een van de belangrijkste wensen van Stefan was dan ook om zijn auto te voorzien van zijn eigen persoonlijke bestickering & uitstraling en daarnaast ruimte te bieden om zijn sponsoren ook een plek te geven op de auto. Want met behulp van de financiële bijdrage van zijn sponsoren, en van TopSportLease, hebben wij een auto in kunnen zetten voor Stefan die aan zijn wensen voldoet. Ook al moet hij daar zelf ook nog een kleine financiële bijdrage aan leveren.

En dit is precies waar TopSportLease voor staat. Want auto’s zijn, hoe graag wij dat ook zouden willen, niet gratis in te zetten. Door goed te luisteren naar de wensen van een (top)sporter, de inzet en financiële bijdragen van persoonlijke sponsoren, en creatief meedenken vanuit onze adviseurs komen wij vaak tot een mooie oplossing. Zo kunnen we een (nieuwe of jonggebruikte) auto inzetten die voldoet aan de wensen én ook nog eens betaalbaar is.